Informationsmøde i anledning af valg til nyt menighedsråd til efteråret.

I anledning af at der skal vælges et nyt menighedsråd til efteråret, holdes der et informationsmøde tirsdag d. 14. Maj kl 19 i konfimationsstuen ( Søndergade 2 – den længe der ligger langs Søndergade).
Her kan du møde det nuværende menighedsråd, som vil fortælle lidt om hvad man laver i menighedsrådet. Alle er velkomne, både hvis man evt. kunne have lyst til at stille op til sin tid, men også hvis man bare er interesseret i hvad der foregår.
Foruden det arbejde der foregår løbende, skal det nye menighedsråd være med til at skabe det store, nye menighedsråd i forbindelse med at de tre sogne, Asferg, Spentrup og Gassum bliver slået sammen til et stort menighedsråd.
Der vil stadig være 3 sogne, med de interesser der kan være særegne for det enkelte sogn. Men sammenlægningen betyder f.eks at nogle af de poster der er i et menighedsråd, fremover kan samles et sted ( formand, næstformand og kontaktperson), og at de øvrige opgaver kan fordeles mellem flere medlemmer.
Vi har i forvejen et meget tæt samarbejde, så vi tror ikke det vil blive en svær opgave, men et spændende arbejde at gå i gang med.
Venlig hilsen
Menighedesrådet

Skriv et svar