Fællesskab og Trivsel, Asferg

Fællesskab og trivsel er en gruppe af borgere i Asferg, som tager initiativ til forskellige arrangementer i byen, og ind imellem også giver en hjælpende hånd til andre foreninger.

Af tiltag kan f.eks nævnes Mad og musik, byens Nytårsfrokost, pileflet, fremstilling af juledekorationer, opsætning af bænk i mosen (den er nu allerede rådnet væk, så det skal måske nytænkes 😊), ophængning af julelys i byen, deltagelse i Leg og Pizza i samarbejde med Borgerforeningen. Desuden har vi taget initiativ til byportene, og er lige nu ved at oprette en velkomstpakke til nye indbyggere i samarbejde med Borgerforeningen. Vi hjælper til ved Byfesten, planter af og til blomster ved byens indfaldsveje, og meget mere, alt efter hvad vi lige synes der er brug for.

Alle har mulighed for at komme med forslag til aktiviteter, og alle er meget velkomne til at blive medlem af gruppen. Vi kan hurtigt tage beslutninger, og vi er meget åbne overfor nye aktiviteter. Vi har et rigtig godt og sjovt arbejdsfællesskab.

Evt interesserede kan kontakte Birthe Vestergaard, tlf 40218213. Gode forslag kan gives, kontakt på samme tlf nr. eller en af de andre medlemmer i gruppen

Lige nu er der flg gruppemedlemmer: Annette Krogh, Dorthe Kondrup, Lisette Thomsen, Ilse Ramsdahl, Heidi Lynge, Irene Berthel, Berit Villadsen og Birthe Vestergaard

(1) Fællesskab Og Trivsel, Asferg | Facebook