Årets Asferg-borger støtter den lokale børnehave og vuggestue

PRESSEMEDDELELSE

Årets Asferg-borger støtter den lokale børnehave og vuggestue

Årets Asferg-borger blev i 2019 Mikkel Hansen. Han blev udnævnt for at have været en rigtig ”slæber”, der har gjort en uundværlig indsats for landsbyen og borgerne. Mikkel har netop overrakt prisens 5.000 kroner til Børnehuset Svalereden, der er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år. Prisen, som er givet som en donation fra Sparekassen Kronjylland, overrakte Mikkel til Lene Sørensen, der er pædagog i Børnehuset Svalereden.

Donationen skal gå til opførelsen af et nyt legehus, som både børnene i den lokale vuggestue og børnehave kan få stor glæde af i mange år frem.

  • Jeg synes, at en hjælpende hånd til Børnehuset Svalereden var tiltrængt. Donationen betyder, at de har mulighed for at få et ekstra og bedre legehus, end hvad institutionen oprindeligt havde planlagt og budgetteret med. Legehuset er et projekt, som de lokale børn kan få stor glæde af, og det passer godt ind i tanken om, at donationen skal være til gavn for lokalområdet og fællesskabet, fortæller Mikkel Hansen.

Ved overrækkelsen havde børnene i Børnehuset Svalereden pyntet op med flag og lavet en hyldest- og takkesang til Mikkel, som de med stolthed og et stort smil på læben sang, da Mikkel overrakte donationen.

I Sparekassen Kronjylland glæder man sig over endnu engang at være med til at bakke op om lokale ildsjæle.

  • Det sender et godt signal at rette fokus på dem, der kæmper og involverer sig i de mindre lokalsamfund. Uden dem ville mange ting ikke kunne eksistere. Derfor er det noget vi bakker op om og påskønner, siger Henning Dines Petersen, kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland i Spentrup.

EVENTUEL BILLEDTEKST: Årets Asferg-borger 2019 har valgt, at hans donation fra Sparekassen Kronjylland skal støtte Børnehuset Svalereden. På billedet ses en glad modtager: Lene Sørensen pædagog i Børnehuset Svalereden, flankeret af t.v. Mikkel Hansen.

Venlig hilsen
Julie Kornerup Madsen
StudentermedhjælperKommunikation og markedsføring
Tronholmen 1, 8960 Randers SØ
Email jkm@sparkron.dk
Tlf. 87 62 38 28

Skriv et svar