Koncert

SÆT ET STORT X i kalenderen lørdag d. 29. august kl 14.Via ”Folkemusik i Randers”, har vi fået del i en pulje, som “Randers Festuge” har delt ud af.Det betyder at vi denne dag får besøg af Svend Erik Larsen, som vil underholde med Irske og egne sange, samt berige os med gode historier, som det sig hør og bør når vi bevæger os indenfor denne genre ?.Der bliver helt sikkert også mulighed for at synge med på en del af sangene.Svend Erik har de sidste 30 år spillet glad og populær folkemusik, og har gennem tiden spillet i forskellige bands, f.eks Shamrock, Folkfriends, Wånsda og flere andre konstellationer.Koncerten arrangeres i samarbejde med ”Asferg Invest”, og vil foregå på parkeringspladsen ved købmanden. Vi satser på rigtig dejligt vejr……Købmand Klaus vil sørge for at det bliver muligt at købe drikkevarer.Hvis I vil stå op under koncerten, kommer I bare, men vil I sidde ned, skal I medbringe noget at sidde på, ellers skal I bare tage det gode humør med. Pga sponsoratet er det et gratis arrangement.Der vil komme opslag senere.

Skriv et svar