Kirke i Børnehøjde i Asferg kirke d. 30 nov. kl. 17.30 , med spisning kl. 18.00

Når babysalmesangen slutter, og dagene bliver travle igen, kan det være svært at finde tid og ro til at følges i kirke. Selvom søndagens gudstjenester er for alle, så er de mange ord og lange salmer ikke altid så lette at forstå for de små – og i efteråret byder vi derfor igen velkommen til en anderledes børnevenlig gudstjeneste. Vi kalder det “Kirke i børnehøjde”, andre kalder det “Gud & Spaghetti” eller måske “Pastoriseret Pizza”. Uanset hvad vi kalder det, så er idéen at give børnefamilier mulighed for at komme i kirke, hvor der er plads både til spædbørn, 2-3-årige turbopiger og 5-6-årige Spørge-Jørgen’er.

Til kirke i børnehøjde kan man blive fortrolig med bibelhistorien, kirken og gudstjenesten i små bidder. Arrangementet er især henvendt til familier med mindre børn, men alle er velkomne, også store søskende og bedsteforældre.

Kirke i børnehøjde begynder kl. 17.30 i kirken, og kl. 18 spiser vi sammen i enten sognegård, konfirmandstue eller våbenhus. Menuen vil være både børnevenlig og mættende, så både store og små kan gå mætte hjem.ca. 18.30.

For at have mad nok og undgå for meget madspild vil vi meget gerne have en tilmelding til Kirke i børnehøjde hos kordegn Anette Buchardt Christensen på telefon 51491081 eller mail: abc@km.dk senest to dage før. Det er gratis at deltage i Kirke i børnehøjde for hele familien.

Onsdag den 30. november, Asferg Kirke

Skriv et svar