OPSTART AF KROLF I ASFERG

Så fik vi endelig lavet vores krolfbaner med Åbent hus for alle. Vi havde et rigtig fint fremmøde med 21 friske mænd og kvinder – og heldigvis fik alle nået at prøve at spille krolf, inden regnen kom. 🌧 Eftermiddagen blev sluttet af i Træningshuset med kaffe og kage – Et hyggeligt arrangement med masser af energi, grin og snak.😀 Hvis nogen har lyst til at komme og spille krolf i denne uge (uge 27) og/eller mandag-onsdag i næste uge (uge 28), er Trine/Karen Marie i Træningshuset mellem 9 og 14 og kan være behjælpelig med udlån af udstyr. Kontakt Trine: 30 20 46 21 eller Karen Marie: 81 44 05 30, hvis der er andre ønsker, så finder vi en løsning. 🙂 Krolf starter op mandag d. 2. august fra 14.00. Følg med på Purhus IF’s Facebook side eller hjemmesiden vedr. tilmelding til holdet.

Skriv et svar