Over 25 millioner kroner til disse landsbyer🏡

Opslaget er lidt langt, men jeg lover jer, at det er værd at læse 👏👏

Vi har i byrådet i dag godkendt områdefornyelse for over 25 millioner kroner, fordelt på fem landsbyer 👇🏡 Havndal ✅Mellerup✅Ålum ✅Asferg ✅ Albæk

Hvad er områdefornyelse? 🏡Det kan være at forbedre byens fysiske tilstand, stier, lave cykelstier eller andre trafikforanstaltninger. Det er næsten kun fantasien der sætter begrænsninger i forbindelse med områdefornyelse. Det bliver en proces, hvor alle borgere bliver hørt, og kan komme med ønsker til, hvordan de mange millioner kroner skal bruges 👏💸

Men ikke nok med områdefornyelse, så laver vi nu en forstærket indsats i blandt andet 👇Råby ✅Hald ✅Hvor boligkvaliteten skal forbedres, nye dejlige grønne arealer og nedrivning af øjebæer 👷Områdefornyelse, indsats for bedre boligkvalitet og nedrivning af dårlige boliger er et supervåben i kampen for bedre balance i Randers Kommune ⚖️ Det er aktiv landdistriktspolitik, der skal sikre en god sammenhængskraft mellem by og land 💪Det er en fantastisk dag for vores landsbyer 👏

Skriv et svar