Kan du lide at cykle? 🚴‍♀️🚴‍♂️ Og har du lyst til at være en del af et cykelfællesskab? Så se her hvilke muligheder der er i Purhus IF:

NATURCYKLING: Tirsdage kl. 19.00 fra Træningshuset Her kan alle være med uanset erfaring og cykel – vi kører 10-15 km på veje og stier (der tages højde for, hvem der er med). Både børn og voksne er velkomne.

MOUNTAINBIKE: Lørdage kl. 10.00 fra Træningshuset Holdet er for alle der har en mountainbike. Vi kører omkring 30 km. på veje, stier og spor. Der er ingen krav til erfaring – alle kan være med. Hvis du ikke har en cykel eller en mountainbike eller du er i tvivl, om du kan følge med, er der mulighed for at låne en el-mountainbike i Træningshuset. Kontakt Kim Sørensen for interesse: 40 75 43 59. Der er fokus på fællesskabet og det sociale, når holdet kører afsted på landeveje, grusstier og markveje i Asferg og omegn i samlet flok. Medlemmerne på holdet er meget velkomne til at komme med forslag til ruter. Der kan også på holdet aftales ture til andre områder, eks. Fussingø. Husk: Tilmelding fra gang til gang til Kim Sørensen (40 75 43 59), så han ved, hvor mange der kommer – vi glæder os til at se jer i det gode sommervejr! 😀🌞Tilmelding til holdet på: https://www.purhusif.dk/mountainbike/

Skriv et svar