Flyt til Asferg

Randers Kommune har netop igangsat en markedsføringsindsats for en række udvalgte landsbyer, heriblandt Asferg. Formålet med indsatsen er at få flere – særligt unge par og børnefamilier fra Aarhus – til at få øjnene op for de mange attraktive lokalsamfund i Randers Kommune. Kampagnerne kører på sociale medier og outdoor (på MUPI’er: store plakatstandere langs vejene) i Aarhus. Læs mere om baggrunden for indsatsen her: https://www.randers.dk/…/faa-rum-til-det-hele-i…/Til formålet er der blevet lavet et kampagnesite for Asferg, der skal give potentielle indflyttere et godt indblik i de mange fordele ved at bosætte sig i Asferg. Kampagnesitet kan tilgås her: www.flyttilasferg.dkDerudover har vi oprettet et generelt kampagnesite for landdistriktsområderne, hvor der vil blive linket til Asfergs kampagnesite fra. Sitet kan I finde her: www.rumtildethele.dkI må meget gerne sprede det gode budskab og derfor har vi her vedhæftet flyers (A5) og plakat (A3), som I er velkomne til at printe og dele ud i relevante sammenhænge. I samme ombæring vil vi også gerne gøre opmærksom på muligheden for at gøre brug af hashtags på fx Instagram, når I deler billeder af smuk natur og hverdagsliv i Asferg. Her kan I bruge #Asferg#flyttilasferg#voresøstjylland og #rumtildethele. På den måde får vi bredt det gode budskab om Asferg ud til flere interesserede 🏡😍

Kender du en familie der overvejer at flytte til Asferg?
https:// www.flyttilasferg.dk/

Skriv et svar