Online borgermøde: Sådan undgår du indbrud

Detaljer

Torsdag den 11. marts 2021 kl. 20.00 UTC+01-21.00 UTC+01

Pris: gratis · Varighed: 1 t.Offentligt  · Alle på eller uden for Facebook Online borgermøde: Sådan undgår du indbrud.Vil du gerne vide, hvad du kan gøre for bedre at sikre dit hjem mod indbrud? Så deltag i dette onlinemøde, hvor du får informationer om de bedste metoder til indbrudsforebyggelse. Mødet er arrangeret af Randers Kommune og Østjyllands Politi. Det er gratis at deltage, og alle borgere, der ønsker at undgå indbrud i deres hjem, er inviteret. På mødet vil Bo Trygt, som er et initiativ fra Trygfonden, informere om effektiv indbrudsforebyggelse som fx nabohjælp. Politiet vil informere om aktuelle indbrudsstatistikker, tyvenes metoder og, hvad man selv kan gøre for at holde tyvene fra døren. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Du skal tilmelde dig senest torsdag den 11. marts kl. 8.00 på Randers Kommunes hjemmeside: www.randers.dk/indbrud

Skriv et svar