*FAMILIE O-LØB I ASFERG * 😃

SĂĽ er der mulighed for en lille hyggelig weekend- og vinterferieaktivitet! Der er sat poster op til et o-løb for hele familien i Asferg. I Asferg starter løbet ved indgangen til TrĂŚningshuset, hvor der hĂŚnger kort over ruten og den første post. Ruten slutter inde ved købmanden (sidste post er inde i indgangen til butikken). NĂĽr man har gennemført løbet og har løst rebussen undervejs, kan man fortĂŚlle resultatet ved købmanden og fĂĽ en lille belønning der. 😊 Ruten er 3 km. I begge byer hĂŚnger der ogsĂĽ Natur-bingo plader – tag sĂĽdan en med pĂĽ ruten med de mindste, og se hvor mange af tingene I kan finde undervejs (husk en kuglepen).PĂĽ ruten i Asferg hĂŚnger der flotte tegninger fra byens børn – Tak for alle de fine tegninger! 😊Tag gerne en selfie, nĂĽr I har gennemført o-løbet og lĂŚg billedet op som kommentar under opslaget, sĂĽ vi kan inspirere hinanden! 🤩Vi hĂĽber at mange vil komme ud i det fantastiske vejr til en sjov aktivitet med familien! ☀️❄️God fornøjelse 🚶

Skriv et svar