Byggeriet ved Allégården

SÅ ER BYGGERIET IGANG ??

Efter en lang og våd vinter, hvor tiden er gået med byggemodning og forberedelse af grunden sammen med arkitekt, ingeniør og entreprenør blev vi endelig klar til at støbe den første sokkel i tirsdags. Vi har en god tidsplan og glæder os til at holde jer opdaterede her på siden ?

Der har været et godt samarbejde med Randers Kommune omkring lokalplan og byggetilladelse. Vi er glade for, at kommunen er enige med os om, at Allégården er et godt navn til Asfergs nye vej. Vejnavnet er godkendt. Der kommer i alt 32 boliger fordelt på 14 boliger til udlejning og lige så mange til salg. Hertil kommer i alt 4 parcelhusgrunde ?

I skrivende stund er status på salg og udlejning sådan her ??

❗️Udlejning huse: 10 ud af 14 er udlejet
❗️Salg huse: 1 ud af 14 er solgt
❗️Byggegrund: 1 ud af 4 er solgt.

Så der er stadig mulighed for at blive en del af Asfergs nye og attraktive boligområde uanset om du vil leje, købe eller bygge dit eget hus!

Se boligoversigten på Allégårdens hjemmeside ? bit.ly/Allégården

Er du interesseret i at høre mere om projektet, så kontakt gerne Hans Vestergaard på mail hv@hvconsult.dk eller ring 2928 3144

Skriv et svar